Αεροδρόμιο Χανίων 24ωρη παράδοση αυτοκινήτου

rent a car Heraklion-Chania airport smartrentals

Το πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων Smartrentals, προσφέρει 24ωρη παράδοση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο των Χανίων, την ώρα της άφιξής σας.

Γνωρίζουμε ότι μετά από μια μεγάλη πτήση, το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να περιμένετε στην ουρά για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας. Όχι όμως μαζί μας!!
Καθώς παρέχουμε άμεση παράδοση αυτοκινήτου αμέσως μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, χωρίς αναμονή!!

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων "Ιωάννης Δασκαλογιάννης" (CHQ) μόλις απέχει 15 χλμ από την πόλη των Χανίων και 140 χλμ από την πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο.

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του νησιού, καθώς περίπου 2 εκατομμύρια επιβάτες πετούν μέσω του αεροδρομίου Χανίων κάθε χρόνο, τόσο προς εσωτερικούς όσο και διεθνείς προορισμούς.

 

Εξερευνήστε την Κρήτη με ασφάλεια!

rent smart smartrentals rent a car

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την SmartRentals, είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν επισκέπτεστε την Κρήτη. Είμαστε η απόλυτη επιλογή, όχι μόνο επειδή έχουμε τις καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά και για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας! 

Η Κρήτη, είναι γεμάτη μαγευτικά τοπία και καταπληκτικές παραλίες, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά, είναι προσβάσιμα μόνο με αυτοκίνητο. Η ενοικίαση αυτοκινήτου για να απολαύσετε και να εξερευνήσετε το νησί, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανακαλύψετε όλους τους μυστικούς θησαυρούς που κρύβονται σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης στην Κρήτη, εγγυόμαστε στους πελάτες μας κορυφαία ποιότητα αυτοκινήτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Με την SmartRentals, η μόνη σας ανησυχία, είναι να έχετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε το πιο υπέροχο νησί της Μεσογείου.