Δωρεάν υπηρεσίες παράδοσης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

rent a car Heraklion-Chania airport smartrentals

Το πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων Smartrentals, προσφέρει 24ωρη παράδοση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, την ώρα της άφιξής σας.

Γνωρίζουμε ότι μετά από μια μεγάλη πτήση, το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να περιμένετε στην ουρά για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας. Όχι όμως μαζί μας!!
Καθώς παρέχουμε άμεση παράδοση αυτοκινήτου αμέσως μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, χωρίς αναμονή!!

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι η κύρια πύλη εισόδου στο νησί της Κρήτης και εξόδου τόσο προς την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η επίσημη ονομασία του είναι, Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" και βρίσκεται μόλις 3 χλμ ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου.

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα, μετά το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, καθώς εξυπηρετεί πάνω από 5 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο, οι οποίοι ταξιδεύουν σε εσωτερικούς ή διεθνείς προορισμούς.

Εξερευνήστε την Κρήτη με ασφάλεια!

rent smart smartrentals rent a car

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την SmartRentals, είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν επισκέπτεστε την Κρήτη. Είμαστε η απόλυτη επιλογή, όχι μόνο επειδή έχουμε τις καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά και για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας! 

Η Κρήτη, είναι γεμάτη μαγευτικά τοπία και καταπληκτικές παραλίες, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά, είναι προσβάσιμα μόνο με αυτοκίνητο. Η ενοικίαση αυτοκινήτου για να απολαύσετε και να εξερευνήσετε το νησί, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανακαλύψετε όλους τους μυστικούς θησαυρούς που κρύβονται σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης στην Κρήτη, εγγυόμαστε στους πελάτες μας κορυφαία ποιότητα αυτοκινήτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Με την SmartRentals, η μόνη σας ανησυχία, είναι να έχετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε το πιο υπέροχο νησί της Μεσογείου.